item8a1

insufficient privilegesintroquote

insufficient privilegesaanhalingstekensinsufficient privilegesquoteinsufficient privilegesaanhalingstekens2

insufficient privilegesoutroquote

insufficient privilegesinsufficient privilegesLast van verdrietige gebeurtenissen die eigenlijk niemand wil meemaken in het leven?

insufficient privilegesBeeld-Linsufficient privilegesJe naaste verliezen door een brand, een ongeluk of een oorlog is iets wat eigenlijk niemand wil meemaken in zijn leven. En als het dan toch gebeurt, hoe kun je dan zelf verder met je leven. Speelt deze verschrikkelijke gebeurtenis zich keer op keer af in je hoofd? Overdag of in je dromen? Kun je, al lange tijd, niet loskomen van deze gebeurtenis waardoor je vast lijkt te zitten en waardoor je ook niet goed meer functioneert?

insufficient privilegesFotoinsufficient privilegesDouble Happiness helpt je samen uit te zoeken wat jou mogelijk onbewust blokkeert om verder te kunnen met je leven. Als we de essentie hiervan te pakken hebben, kunnen we er ook wat aan doen. De gebeurtenis kunnen we niet uitwissen maar wel de emoties die jou nu blokkeren in je leven. Je krijgt wat meer rust in je hoofd. Je voelt je prettiger en kunt weer verder met je leven.

Maak een afspraak.

insufficient privilegesBijlage

insufficient privileges

insufficient privileges

insufficient privileges"Pas nu kan ik echt weer verder met mijn leven"

Volwassenen
item5a
item6a
trainingen
item8a
Double-Happiness
Problemen
Oplossingen
Vergoedingen
Methodes
Reconnection
Nei Therapie
Sylvia van de Ven Therapeut Coach
Log uit